Masakr v Bavorsku. Po hádce postřílel muž své sousedy, tři mrtví

Učiněným hororem si prošli v pátek večer obyvatelé německé vesnice Langweid. Okolo sedmé hodiny tam začal střílet z pistole 64letý muž, který v domě bydlel. Při masakru cílil na své sousedy, píše portál Bild.

Jedna ze sousedek se snažila před výstřely ukrýt ve svém bytě. Zabouchla před střelcem dveře, ale ani to ho nezastavilo. Zbraň namířil na dveře a několikrát vystřelil. Ženu navzdory bariéře zasáhnul.

Německá obec Langweid am Lech:

Výsledkem mužova řádění byli tři mrtví. Střelec zabil dvě ženy ve věku 49 a 72 let a jednoho muže starého 52 let. Hned poté z domu vyběhl a zamířil do jiného domu, vzdáleného jen několik stovek metrů. Tam těžce poranil 32letou ženu a 44letého muže, které údajně znal. Oba zranění jsou naštěstí mimo ohrožení života.

Policistům se střelce podařilo zadržet, než mohl zranit či zabít někoho dalšího. Vyšetřovatelé nyní zajišťují stopy a snaží se přijít na to, co muže k hrůznému činu vedlo. V současnosti pracují s verzí, že šlo o vyostřenou sousedskou neshodu, píše portál Bayerischer Rundfunk.

[chooze:article;value:511749]

Obec Langweid, kde se děsivá střelba odehrála, není nijak velká. Jedná se o vesnici, v níž žije zhruba 7 400 lidí. Langweid se nachází v Bavorsku, jen několik kilometrů severně od města Augsburg.  

Střelec zabil dva lidi a šest jich zranil. Jen kousek od fotbalového mistrovství:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.