Masakr v Řecku. Při střelbě nedaleko Athén zemřelo šest lidí

V přímořské Artemidě v řeckém regionu Attika se v pondělí odpoledne střílelo. Útočníci jsou zatím neznámí, policie po nich pátrá. Podle deníku Protothema stříleli z černého vozidla, ve kterém pak odjeli. 

Při útoku zemřelo šest lidí. Oběti pravděpodobně byly albánského původu, píše deník Kathimerini. Pět z nich bylo v době střelby uvnitř auta s německou poznávací značkou, poslední byl venku před vozidlem. Později policie upřesnila, že německá poznávací značka byla falešná. 

[chooze:article;value:519527]

​Na místo kromě policistů vyrazili i záchranáři, nikomu ale už nedokázali pomoci, a sanitka se tak do nemocnice vrátila prázdná. Řecká média hovoří o vyřizování účtů v souvislosti s organizovaným zločinem. Úřady mají podezření, že pachatelé jsou členové gangu a s oběťmi se znali. 

"Byl jsem doma a najednou jsem slyšel výstřely. Spoustu výstřelů," sdělil deníku Kathimerini jeden z místních obyvatel. "Nejdřív jsem si myslel, že se koná svatba. Vyšel jsem ven, šel jsem se podívat, co se děje. To, co jsem viděl, bylo opravdu příšerné," řekl svědek. 

Řecko sužují povodně, některé vesnice jsou odstřižené od světa:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.