Masakr za zdmi ubytovny. Muž zuřivě bodal do manželky, jeden nůž nestačil

Drsnou dohru měla manželská hádka na ubytovně v Tachovské Huti na Chebsku. V neděli kolem druhé hodiny odpoledne zalarmovali policii tamní obyvatelé, kteří rozepři slyšeli. Strážce zákona po příjezdu čekala hrozivá podívaná. 

Šedesátiletý muž měl svou o sedm let mladší družku napadnout nožem a několikrát ji bodnout do různých částí těla. Podle informací webu Krimi Plzeň se kuchyňský nůž po několika ranách ohnul o kost ženy, a tak vzal jiný a bodal znovu. Zasadil jí dohromady zhruba deset ran. 

[chooze:article;value:520432]

​"Po příjezdu policisté zadrželi muže a zdravotníci vážně zraněné ženě poskytli první pomoc. Následně byla ve vážném stavu převezena a hospitalizována v nemocnici," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva, podle kterého muž útočil s úmyslem svou manželku zabít. 

Čin proto kriminalisté klasifikovali jako pokus o vraždu, za který muži hrozí deset až 18 let ve vězení. "Vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si muž počká v policejní cele," dodal Kopřiva. 

Podle informací Krimi Plzeň se jednalo o manželský pár rumunského původu. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.