Máte málo balicího papíru? Vánoční dárek i tak snadno zabalíte

Balení vánočních dárků může být pro někoho velmi stresující. Obzvlášť v případě, kdy si člověk ustřihne kus balicího papíru a vzápětí zjistí, že ho má málo a dárek se do něj ne a ne vejít.

Ani v takovém případě však není ještě nic ztraceno. Díky jednoduchému triku i přesto můžete dárek do tohoto papíru snadno zabalit. Navíc tak můžete ušetřit jak velké množství papíru, tak i odlehčit své peněžence, píše portál Mirror.

[chooze:article;value:480022]

O vychytávku se podělila maminka tří dětí Emily Norrisová na TikToku. "Pokud nemáte dostatek papíru, otočte dárek diagonálně. Najednou se tam vejde," popsala.

Podle Emily tento trik funguje doslova pokaždé a dárky tak pod stromečkem má vždy pěkně zabalené, i když nemá příliš balicího papíru. Řada lidí byla z této vychytávky nadšená.

@mrsemilynorris The only Christmas Hack that you need! ?? #christmashack #lifehack #wrappinghack #giftwrapping #christmas #christmaswrapping ♬ One More Sleep - Leona Lewis

"Dobrý nápad, protože nejsem moc dobrý v balení dárků," zaradoval se jeden z uživatelů sociální sítě. "Tenhle tip se mi opravdu líbí. Určitě to funguje," přidal se další.

Takhle stráví Vánoce herečka Dana Morávková:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.