Matka dvou dětí zmizela beze stopy. Rodina si myslí, že ji někdo unesl

Britská policie už týden pátrá po matce dvou dětí, která zmizela minulý pátek. 45letá žena se beze stopy ztratila, když byla na procházce se svým psem. Jediné, co se po pohřešované Nicole Bulleyové podařilo najít, byl mobilní telefon, který zůstal ležet na lavičce poblíž řeky Wire v hrabství Lancashire. Na stejném místě našli i jejího psa.

Policie prohledává řeku, dosud však nenašla žádné známky toho, že by žena uklouzla a spadla do vody. Rodiče pohřešované se proto obávají, že ji mohl někdo unést. To si myslí i partner ztracené ženy. Podle vyšetřovatelů však tato verze není pravděpodobná, píše web Independent.

[chooze:article;value:486736]

Zmizení přesto provází záhady. Nicolin telefon, který po ní zůstal ležet na lavičce, byl totiž stále připojený ke konferenčnímu hovoru. "Vypadá to, že hovor měla ztlumený a kameru vypnutou. Poslouchala hovor, když venčila svého psa," uvedl její zaměstnavatel Ben Pociecha s tím, že se Nicolle měla k hovoru připojit ráno v 9:01.

Její otec policii řekl, že s prací hypoteční poradkyně byla jeho dcera spokojená a před svým zmizením měla naplánovanou schůzku s klientem. Webu Mirror se svěřil, že jeho rodina právě prožívá nejtěžší okamžiky života.

"Děsíme se představy, že už ji nikdy neuvidíme. Pokud by došlo k nejhoršímu a nebyla nikdy nalezena, jak se s tím po zbytek života vypořádáme?" řekl zoufalý otec Ernest. Podle něj Nicola neměla žádné zdravotní problémy a byla v dobré náladě.

[chooze:gallery;value:30219]

Dvanáctiletá dívka zmizela ze školy. Trvalo dva dny, než ji policie našla (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.