Matka lituje vybraného jména pro dceru. Každý týden kvůli tomu brečím, smutní

Vybrat jméno pro miminko může být často pořádný oříšek. Rodiče navíc musí počítat s tím, že ne každému se musí jimi zvolené líbit. Ale co v případě, když se nakonec nelíbí ani jim samotným? Právě tuto situaci řeší jedna žena, píše portál Mirror.

Před 18 měsíci se jí narodila holčička. Novopečená maminka po poměrně traumatickém porodu souhlasila, aby se miminko jmenovalo Brielle. Ani po tak dlouhé době si na jméno ale nedokáže zvyknout.

[chooze:article;value:535247]

"Jednou týdně doslova brečím kvůli jménu své dcery. Myslím, že se k ní vůbec nehodí. Byl to obrovský krok od mého stylu, který je tradičnější a klasičtější. Když jí lidé říkají 'Bri', úplně mě to ničí," postěžovala si na sociální síti Reddit.

S manželem se dotyčná kvůli tomu i častá hádá. Zvažuje proto, zda by nebylo nejlepší jméno prostě změnit. "Mluvila jsem o tom s mnoha přáteli a rodinou a cítím se sobecká a ztracená. Teď, když jí je 18 měsíců, není na to příliš pozdě? Jméno Brielle bych nechala jako prostřední," doplnila žena.

Podle mnohých už změna nepřichází v úvahu a radí jí spíše najít přezdívku pro holčičku, která jí bude vyhovovat. "Osobně si myslím, že v 18 měsících je už příliš stará na to, abys měnila jméno. Ale to je můj názor. Zkusila bych nějaké přezdívky jako Elle nebo Ellie," navrhla jedna z uživatelek.

"Je to zcela na tobě, ale mohlo by to být nepříjemné, když už si Brielle zvykla. Osobně si myslím, že je to hezké jméno, ale na mém názoru nebo někoho jiného nezáleží. Řekněte lidem, aby její jméno nezkracovali, když se vám to nelíbí," přidala se další.

U rodičů roste obliba dvouslovných jmen. Více se dozvíte v následující reportáži (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.