Matka nechtěně amputovala dceři (†6) nohu, děvčátko zemřelo v bolestech

Dvě rodiny si přijely k arizonskému jezeru Lake Pleasant užít letní dovolenou. Dvanáct lidí, z toho šest dětí, si chtělo zajezdit na wakeboardu. Vzali proto loď a vypluli do větší hloubky. 

Po pár hodinách se zábava ve vteřině proměnila v horor, informovala stanice Fox 10. Matka byla za kormidlem a na prkně za lodí stál její manžel. Zrychlila, aby se rozjel, a právě v ten okamžik zasáhla dceru vrtulí. Podle policie si nikdo nevšiml, že děvčátko předtím spadlo do vody.

[chooze:article;value:515844]

"Když se loď pohybovala dopředu, přejela dítě, které utrpělo řeznou ránu na noze," řekl jeden ze zasahujících policistů.

Na jezeře je špatný mobilní signál, a tak se zoufalí rodiče dlouho nemohli dovolat záchranářům. Pomohli jim jiní vodáci, kteří dívku vytáhli z vody a odvezli ji do přístavu. Tam ji naložila sanitka a spěchala s ní do nemocnice. Tam ale záhy zranění podlehla.

[chooze:article;value:515792]

"Přála bych si, aby bylo něco, co bych mohla udělat lépe, anebo abych je mohla zbavit toho smutku. Ztráta dítěte je srdcervoucí," uvedla žena, jež pomáhala dostat holčičku k záchranářům.

Případ vyšetřuje policie, předpokládá ale, že se jednalo o nešťastnou náhodu, píše portál CBS News. Posádka lodi ani neporušila žádná bezpečnostní pravidla, na palubě nechyběly záchranné vesty, hasicí přístroje ani další povinná výbava.

Podezřelá smrt krásné Polky v Řecku. Našli ji nahou, předtím ji někdo unesl (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.