Matka se přidala k sektě a zabila své děti. Chtěla je prý dostat do nebe

Za vraždy či jejich organizování hrozí Lori Vallowové doživotí, případ je ale natolik složitý, že několik let staré kauzy z roku 2019 zatím nebyly zcela dořešeny.

Žena byla posedlá soudným dnem a věřila, že dvě z jejích dětí byly posedlé zlými duchy. Jejich smrt si přála, aby se dostaly do nebe. Sedmiletého Joshuu a šestnáctiletou Tylee to stálo život.

[chooze:article;value:510404]

O souvislostech kauzy informuje web Sky News. Vallowová přešla od mormonů k temné sektě. Se svým pátým manželem Chadem Daybellem chtěli vyčistit svět od zombie. Ještě před jejich svatbou zemřela předchozí Daybellova manželka Tammy.

Vallowová se také dříve ve zlém rozešla s jedním ze svých manželů Charlesem. Prohlašovala o něm, že jí nestačí po duchovní stránce, a poštvávala proti němu rodinu. Charlese zastřelil bratr krkavčí matky Alex ve chvíli, kdy se chtěl setkat s dětmi. Vysvětloval to sebeobranou, ale později přišel o život také on sám.

Wallowová s Daybellem očekávali, že jim zločiny projdou, protože údajně počítali s tím, že 22. července nastane konec světa. Konečný verdikt nad ženou by měl být vyřčen podle Independentu v pondělí.

Policie vydala kalendář s nevyřešenými vraždami. Doufá, že jim veřejnost pomůže (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.