Matka zuří, příbuzní jí ukradli vysněné jméno pro miminko. Dali ho psovi

Pro rodiče je často výběr jména pro miminko velmi složitý. Zatímco někteří nad ním přemýšlí jen pár měsíců, jiní ho mají roky připravené a těší se, až ho konečně budou moct použít. Právě proto někteří lidé svá vysněná jména pro děti tají. Bojí se, aby je náhodou někdo z blízkých nepředběhl a jejich vymodlený výběr si nepřivlastnil pro sebe. V podobné situaci se ocitla i jedna z žen, jejíž blízcí dali její vysněné jméno novému mazlíčkovi.

"Příbuzní právě pojmenovali své nové štěně jménem, které jsme měli připravené pro naše miminko. Slyšela jsem takové příběhy, ale nikdy jsem si nemyslela, že se to stane právě mně. Použili křestní i prostřední jméno a hláskovali to naprosto stejně, jak jsme plánovali my," svěřila se těhotná žena na sociální síti Reddit.

[chooze:article;value:497930]

"Nikdy jsme naše připravené jméno veřejně neoznámili. Jediní, komu jsme se s naším výběrem svěřili, byli prarodiče. Maminka i tchyně jsou známé tím, že neumí udržet tajemství, i kdyby nám přísahaly. Jsem zklamaná, ale nechci být příliš dramatická, a proto si nestěžuji rodině, ale jen tady na sociálních sítích," vysvětlila podle portálu Mirror svůj příspěvek nastávající maminka.

Ženin příběh na internetu vyvolal velký ohlas a ihned se pod ním začaly množit komentáře plné rad i slov útěchy. "Budete o tom vědět jen vy a vaši nejbližší. Během života dítěte to nepozná téměř nikdo, s kým se potkáte," napsal ženě jeden z uživatelů, aby jméno stejně použila. "Když jsme si před pár lety pořídili kočku, byla má sestra těhotná. Když slyšela její nové jméno, byla zklamaná, chtěla ho totiž použít pro své budoucí miminko. Řekla jsem jí, ať tak děťátko stejně pojmenuje, že o tom budeme vědět jen my," přidala se s osobní zkušeností další z žen. 

[chooze:article;value:496734]

"Děkuji všem za rady, je opravdu hezké slyšet, že jste zažili podobné situace. S manželem o tom stále diskutujeme a zatím netušíme, co budeme dělat. Můžeme jméno použít úplně stejně, anebo alespoň druhé jméno změnit. Čekáme nakonec dvojčata a obě křestní jména znějí dobře ve všech variantách s druhými jmény, které jsme zvolili. Takže je můžeme prohodit a vyřešilo by to náš problém," svěřila se později žena s nápadem, jak chce celý problém vyřešit. Co ale bohužel na sociální síti neprozradila, je to, jak vlastně dítě chtěla pojmenovat. Zřejmě se bála, aby ji zase někdo nepředběhl.

Seznamte se s Aničkou, prvním českým miminkem roku 2023. Narodila se jen 8 minut po půlnoci:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.