Matka zuří: Syn (8) chyběl jeden den ve škole. Učitelka se mu zákeřně pomstila

Příspěvek nespokojené matky vyvolal bouřlivou diskuzi, jak by se učitelé měli ke svým žákům chovat. "Můj syn, 8 let, zameškal první den školy a já jsem poté našla tento úkol v jeho tašce," napsala žena na sociální síti Reddit.

Chlapec od učitelky dostal osmisměrku se zvláštním zadáním. "Prezence třetí třídy. Chybět ve škole, pochybit," uvádí nadpis úkolu. Dítě má v hlavolamu hledat slova jako záškolák, absence, omluva, odpovědnost nebo rutina.

[chooze:article;value:516605]

"Nevím, jak se ohledně toho mám cítit. Můj syn se mě na to konto zeptal, co znamená záškolák. Je to namířené proti rodičům anebo je to prostě zábavný pracovní list?" zeptala se matka ostatních.

https://www.reddit.com/r/mildlyinfuriating/comments/17pllxs/my_son8_yrs_old_missed_his_first_day_of_school_i/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

Lidem na internetu to moc zábavné nepřišlo, podle nich je chování dané učitelky nepřijatelné, píše Newsweek. "Vždycky jsem tohle zostuzující chování vůči dětem bral jako zvláštní, osmiletý chlapec za sebe přece není zodpovědný a neovlivňuje, zda půjde so školy," namítl jeden z uživatelů.

[chooze:article;value:528966]

"Tohle je opravdu zvláštní věc, kterou by žák měl dostat za to, že chyběl první den školy," souhlasil další z lidí. "Jaký kr***n tohle mohl vymyslet. Pokud dítě v osmi letech zamešká školu, skoro nikdy to není jeho vina," ohradil se další uživatel.

[chooze:poll;value:95b9a072bfefea978eae38c32468809386d5c7fb]

Učitelé v Česku se bojí snížení kvality výuky. Podívejte se na video (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.