Medveděvovi přeskočilo. Putinův spojenec přišel s naprosto absurdní předpovědí

Útočné výroky místopředsedy ruské Rady bezpečnosti a bývalého ruského prezidenta Dmitrije Medveděva nejsou ničím novým. Loni zveřejnil své novoroční předpovědi, v nichž na rok 2023 očekával například pokus Polska sebrat Ukrajině kus území, rozpad Evropské unie a vznik Čtvrté říše.

Ani letos se nehodlal Medveděv držet zkrátka. Na svém účtu na sociální síti X proto zveřejnil další várku předpovědí, přičemž každá z nich byla fantasknější než ta předchozí. "Nový rok přišel a tak je čas předpovídat, co přinese," začal své prorokování Medveděv.

Na prvním místě jeho seznamu je znárodnění veškerého zbrojního průmyslu v zemích NATO, aby mohly přímo podporovat Ukrajinu. "A všechno z toho bude zpronevěřeno kyjevským režimem za účasti Huntera Bidena," začal Medveděv svou prognózu.

[chooze:article;value:481368]

Současnému americkému prezidentovi Joeovi Bidenovi předpověděl, že po něm policie vyhlásí mezinárodní pátrání. "Pohřešovat ho budou poté, co v záchvatu senility odejde z pódia uprostřed proslovu a ani jeho pomocníci nebudou vědět, kde je," narážel na spekulace o Bidenově zdravotním stavu.

Vyjádřil se i k současnému soudnímu procesu s bývalým prezidentem a kandidátem v letošních volbách Donaldem Trumpem. Ten podle Medveděva dostane od soudu trest 99 let vězení a zákaz účasti ve volbách. I tak se ale podle něj Trump stane opět prezidentem.

U čtvrtého bodu však Medveděv začíná ztrácet kontakt s realitou. "Na amerických vojenských základnách začne masivní oživování mimozemských mumií. Tito mimozemšťané se stanou členy amerického Senátu i Kongresu, kde získají více než polovinu křesel," tvrdí Medveděv.

[chooze:article;value:533216]

Podivnou změnu u moci předpověděl i pro druhou stranu Tichého oceánu. "V Japonsku se moci chopí Godzilla, která bude prohlášena císařem Japonska. Plazovitá dynastie Gozdilly I. bude vládnout Japonsku," prohlásil Medveděv.

Předpovědi, které Medveděv takto vynáší, jsou podle jeho tvrzení účelně nadsazené, aby ukázaly na absurditu očekávání novinek v novém roce. Zároveň se ale hájil, že jeho loňské předpovědi se aspoň částečně vyplnily. "Copak není Elon Musk de facto prezidentem USA skrze svůj vliv? Copak není Polsko připraveno utrhnout si kus Ukrajiny?" snažil se Medveděv přesvědčit své posluchače o správnosti svých divokých předpovědí.

Rusko vyhrožuje další zemi. Medveděv mluví o anexi dvou regionů (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.