Meghan chce zachránit, co ještě zbylo. Zazdila kvůli tomu Harryho

Zazvonil zvonec a pohádce o utlačovaném princi a jeho ženě, kteří společně vydělávají na příbězích z minulosti, je nejspíš konec. Podle zdrojů magazínu OK! se teď Meghan Markleová zaměří sama na sebe a od Harryho se profesně odpoutá.

Nedávno podepsala smlouvu s hollywoodskou talentovou agenturou William Morris Endeavour, se kterou už údajně připravuje "one-woman show". "Její poradní tým cítí, že když si Meghan pojede svoje, pro její kariéru to bude znamenat mnohem víc příležitostí," tvrdí zdroj zmíněného listu.

[chooze:article;value:509861]

Pro vévodkyni ze Sussexu prý byl poslední kapkou rozchod se streamovací společností Spotify. Té měli s manželem dodávat podcast, po několika epizodách s tím ale přestali, ačkoliv milionový honorář jim vyplatili předem. Údajně v tom měl prsty Harry.

Neznamená to však, že peníze už bude domů nosit jenom Meghan. Proslýchá se, že princ po bestselleru Náhradník připravuje další paměti. Oba si navíc měli uvědomit, že to s kritikou královské rodiny přestřelili, a snaží se s příbuznými vztahy urovnat, upozornil portál Geo

Definitivní konec Harryho a Meghan v Británii. Král je vystěhoval, sídlo nabídl bratrovi (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.