Meghan chystá nový projekt. Vztahy s královskou rodinou to ještě zhorší

[chooze:gallery;value:29853]

​Bývalá herečka Meghan Markleová je velmi akční a spolu s manželem se v Americe vrhají z jednoho projektu do druhého. Harry například napsal obsáhlou knihu, manželé společně natočili šestidílný seriál pro Netflix a momentálně pracují na filmové adaptaci románu spisovatelky Carley Fortunové Meet Me at the Lake (v překladu Sejdeme se u jezera). Film svým dějem prý připomíná příběh samotných Sussexových, píše deník Brides.com.

Sama Meghan se prý ale chystá ještě na jeden další projekt. Tento její kariérní krok by ovšem mohl zničit jakékoli naděje na královský comeback. Podle deníku Mirror totiž Meghan zřejmě jde ve stopách prince Harryho a píše své vlastní paměti.

Pro Meghan by to nebyla první zkušenost se psaním. V roce 2021 jí vyšla dětská knížka s názvem Bench (v překladu Lavička). Snažila se také uspět s natáčením podcastu, ale společnost Spotify s ní smlouvu po jedné sérii ukončila.

Odborníci se obávají, že pokud by Meghan skutečně vydala knihu plnou svých pamětí, tak by v ní určitě nenechala nit suchou na britské královské rodině. Ta se přitom doteď nevyrovnala s tím, co ve své knize Spare (v překladu Náhradník) napsal princ Harry.

Peníze jisté

Podle expertů by Meghanina kniha byl každopádně jistý bestseller. "Můj názor je, že své paměti už píše a bude to ohromný tahák na peníze," uvedl britský spisovatel Tom Bower. S tím souhlasí i Mark Boardman, který se v zábavním průmyslu pohybuje přes 20 let. "Takové paměti mají potenciál stát se významným zdrojem peněz, a to jak z hlediska samotného prodeje knih, tak i souvisejících aktivit s médii," řekl expert. Meghan má podle něj potenciál vydělat na svých memoárech až desítky milionů dolarů.

[chooze:article;value:522784]

​Upozorňuje ale, že by bývalá herečka ve výsledku mohla víc ztratit. "Memoáry Meghan by mohly vyvolat kontroverze a znovu zažehnout debaty kolem jejího vztahu s královskou rodinou, zvláště pokud se rozhodne odhalit dříve nezveřejněné detaily," dodal.

Pokud bude Meghan pokračovat ve sdílení informací o královské rodině, tak by podle Boardmana mohla nejen ještě zhoršit svůj vztah s královskou rodinou, ale i s veřejností. "Pokud její paměti obsahují vysoce kritický nebo sporný obsah, mohlo by to dále polarizovat veřejné mínění. To je tenká hranice a Meghan by musela pečlivě zvážit možné důsledky," řekl.

Podívejte se, co si momentálně o Harrym a Meghan myslí veřejnost:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.