Meghan dělá mrtvého brouka. Důvod, proč neodletěla za nemocným králem

Princ Harry vyrazil do Londýna jen několik hodin poté, co mu král řekl o svém boji s rakovinou. Jeho žena Meghan Markleová se k němu ale nepřipojila a raději zůstala doma v kalifornském Montecitu, napsal web Mirror.

"Meghan se rozhodla, že nejlepší bude, když zůstane doma s dětmi. Cítila asi, že tohle je něco, co musí Harry udělat sám," vysvětlil expert na královskou rodinu Grant Harrold.

Harrold dříve pracoval sedm let pro krále jako komorník ještě v době, než nastoupil na trůn. "Je to jeho otec. Je si vědoma jejich blízkého vztahu a pravděpodobně ho i podporovala v tom, aby za ním přijel," dodal.

[chooze:article;value:540588]

Harrold ale nevyloučil možnost, že Meghan by mohla v blízké době do Británie dorazit, a to i s dětmi. "Jsem si jistý, že nastane okamžik, kdy přijedou i s vnoučaty. Mohla by to být příležitost, aby se ukázali jako rodina," uzavřel Harrold. Manželé se Sussexu zatím totiž do Británie cestovali vždy bez dětí, čtyřletého Archieho a dvouleté Lilibet. 

Princ Harry se s vážně nemocným králem osobně setkal v úterý odpoledne. Do jeho sídla Clarence House zamířil hned z letiště Heathrow. Jejich setkání ale příliš dlouhé nebylo, trvalo asi jen tři čtvrtě hodiny. Harry měl poté strávit noc v některém z luxusních londýnských hotelů, napsal portál Daily Mail

Zatím není jasné, jak dlouho se princ v Londýně zdrží. Očekává se ale, že se příští týden připojí ke své ženě na akci v kanadském Vancouveru. 

Obrovská potupa pro Harryho a Meghan. Stali se losery roku 2023:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.