Meghan dostala poslední šanci. Harry si prý hodlá rozvod ještě rozmyslet

[chooze:gallery;value:37484]

​Princ Harry a jeho žena Meghan se poslední týdny objevují na akcích zásadně bez doprovodu toho druhého, což rozvířilo spekulace o rozpadu jejich šestiletého manželství. Meghan se na akci sama objevila naposledy o víkendu, Harry zase v nedávné době podnikl několik zahraničních cest, například do Lesotha nebo Londýna. Deník Daily Mail také informoval, že spolu nebyli dokonce ani na Harryho 40. narozeniny.

Pár ale prý nyní čeká důležitá schůzka, během níž si mají jasně určit, co bude s jejich vztahem dále, informoval deník Times of India. Setkání má být přítomen i jejich americký tým a hlavním obsahem mají být samostatné pracovní životy manželů. Harry by se měl více soustředit na svoje charitativní projekty a Meghan na své hollywoodské akce, uvedl zdroj z okolí páru.

[chooze:article;value:577379]

​Harryho sólové cesty, které uskutečnil v poslední době, se totiž ukázaly jako velmi úspěšné. Princ by na ně proto měl navázat. 

Vánoce v Británii

Rodina již také řeší, kde stráví letošní vánoční svátky. Obdržela totiž pozvánku od rodiny zesnulé princezny Diany, aby se k nim manželé i s dětmi připojili. Samotní Britové ale nejsou z této představy nadšení.

V anketě webu Express.co hlasovalo celkem 3 009 čtenářů, přičemž 17,7 procenta (534) bylo pro, aby Harry a Meghan strávili Vánoce u Harryho příbuzných. Naopak 74,9 procenta (2 254) hlasovalo proti této variantě. 7,5 procenta (221) si nebylo jisto a odpovědělo "nevím".

Podívejte se, čím se Harry a Meghan vlastně živí (8/24):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.