Meghan neustála ohromné ponížení. Neudržela emoce a rozplakala se

[chooze:gallery;value:31022]

​Meghan představila svou novou značku v polovině března prostřednictvím instagramu. Podrobnosti o ní si ale nechala pro sebe. Brzy bylo ovšem jasné, že se značka bude zaměřovat na široký sortiment zboží pro domácnost, jídlo, zahradu a životní styl. Protože Meghan neposkytla žádné další informace, setkala se spíše s vlažnými reakcemi, píše web Daily Express.

S nadšením se nesetkal ani první produkt, který Meghan představila. Jednalo se o domácí jahodový džem, který však kritika rozcupovala. Podle experta na královskou rodinu Toma Quinna to Meghan velmi rozrušilo. "To, že byl její nový džem zesměšňován kvůli tomu, že je drahý a není na něm nic zvláštního, Meghan rozplakalo," citoval ho britský Mirror.

"Už došla do toho bodu, že má pocit, že cokoliv udělá, je nespravedlivě zkritizováno. Stejně jako její manžel si myslí, že si ji lidé nespravedlivě dobírají – nechápe, proč lidé její práci neobdivují," řekl.

[chooze:article;value:556612]

Meghan prý totiž v rámci své nové značky nebyla na žádnou kritiku připravená. "Je obzvláště citlivá na jakoukoli kritiku svého luxusního životního stylu v USA. Z jejího pohledu je to něco, co je třeba obdivovat, ne kritizovat," dodal Quinn.

Meghan tak údajně plánuje před oficiálním uvedením značky velkou marketingovou kampaň. American Riviera Orchard by měla propagovat v různých pořadech a podcastech a "vybraným" novinářům by pak měla poskytnout i rozhovor.  

Právě její podnikání mohlo být dle experta na královskou rodinu Ryana McCormicka také jedním z důvodů, proč nedoprovodila svého manžela prince Harryho na návštěvu Británie. Její značku to prý mohlo ohrozit.

"To, že se Meghan rozhodla nepřipojit k Harrymu během jeho nedávné návštěvy Spojeného království, může souviset s tím, že se chce víc soustředit na svou novou značku American Riviera Orchard. Zároveň si také možná přeje, aby se i nadále izolovala od Buckinghamského paláce," usuzuje.

Meghan provokuje krále Karla. Takhle si teď nově přivydělává (04/2024): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.