Meghan odstřihla Harryho. Žijí oddělené životy, tvrdí expertka

Ostře sledovaný manželský pár podle expertky na britskou královskou rodinu Emily Andrewsové neprožívá nejlepší chvíle. Ta podle deníku Express tvrdí, že zatímco navenek se Harry a Meghan pyšní svou nerozlučností a sehraností, ve skutečnosti se navzájem vzdalují. "Mnoho lidí, se kterými jsem mluvila, říkalo, že vedou oddělené životy," prozradila expertka. 

Meghan se prý chce dívat vpřed a buduje si svou sólo kariéru nezávisle na Harrym. Podle Andrewsové se odpoutala od jejich společné značky a především od svého bývalého postavení v královské rodině a pracuje na svých vlastních projektech, které jí mají vydělat miliony dolarů. 

[chooze:article;value:523659]

​Harry se na rozdíl od Meghan více soustředí na svou minulost a mnohem šťastnější by byl doma s dětmi. "Meghan chce nyní přestat být vévodkyní (ačkoliv se toho titulu drží jako klíště) a spustit svou vlastní globální značku. Harry však nemusí mít zájem o pozornost veřejnosti. Podle mých postřehů ho to nikdy moc nebavilo. Mnohem šťastnější by byl doma s dětmi a věnoval se charitě. To ale rozhodně není to, co teď chce od života Meghan," tvrdí expertka. 

Doplnila, že Meghan je ve světě stále velmi populární a nebojí se téhle své "síly" využít. Jak připomíná deník Mirror, nedávno podepsala smlouvu s hollywoodskou agenturou William Morris Endeavor, která zastupuje světoznámé hvězdy, jako jsou Dwayne Johnson nebo Serena Williamsová.

I Harry je ale zaneprázdněný svými vlastními projekty. Se streamovací službou Netflix má dokonce na části připravované dokumentární série spolupracovat bez své manželky. 

V Británii obliba Meghan a Harryho klesá, polovina lidí jim chce odebrat tituly:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.