Meghan poslala Kate tajný vzkaz. Využila k tomu nemocnici

[chooze:gallery;value:32687]

​Nedávné vystoupení vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleové v dětské nemocnici v Los Angeles zaujalo fanoušky i experty na britskou královskou rodinu. Má podle nich skrytý význam, protože posílá "tajný" vzkaz princezně Kate. Jeho obsahem je prosba o odpuštění, uvedl britský deník The Mirror

Meghan byla viděna, jak čte pacientům a zaměstnancům dětské nemocnice v Los Angeles (CHLA) v rámci kampaně zaměřené na gramotnost. 21. března se zapojila do měsíční kampaně nemocnice Make March Matter, když četla několik knih pro děti. Dvojnásobná maminka Meghan byla zobrazena po boku nemocných dětí, užívajících si neobvyklou návštěvu.  

[chooze:article;value:549509]

Experty zaujal hlavně její outfit. Konkrétně bílé květinové šaty od Oscara de la Renty a balerínky. Podle módní redaktorky Amber Graaflandové tím vyslala vzkaz. "Královská rodina je známá tím, že používá své oblečení k předávání zpráv," uvedla Graaflandové, podle níž je v tom zběhlá i Meghan. 

​​"Květiny, které jsou synonymem čistoty, optimismu a přátelství, představují růst a symbolizují odpuštění," dodala expertka. Na dotaz, zda by myšlenka odpuštění mohla být myšlena směrem ke Kate, Graaflandová uvedla, že vévodkyně ze Sussexu "chce hodit události posledních několika let za hlavu" a posunout se vpřed.

Vztahy mezi Meghan a Kate výrazně ochladly kvůli neshodám na svatbě prince Harryho v roce 2018. Obě ženy se měly pohádat kvůli šatičkám pro malou Charlotte, která šla za družičku. Meghan také tvrdí, že to byla právě Kate, kdo se zajímal o barvu kůže ještě nenarozeného Archieho. 

Rakovina princezny šokovala svět. Podívejte se na reakce (3/24):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.