Meghan rozzuřila královnu chvíli před smrtí. To jsem ještě neviděl, říká svědek

[chooze:gallery;value:30714]

​Druhorozený potomek Harryho a Meghan Markleové spatřil světlo světa v červnu 2021. Rodiče dali dcerce jméno Lilibet. Tak zněla přezdívka královny z dětství, kdy své jméno Elizabeth neuměla vyslovit. Podle oficiálních kruhů Alžběta II. jménu pro vnučku požehnala, píše portál Mirror.

Jenže rok a půl po královnině smrti spisovatel Robert Hardman v kontroverzní knize, z níž už v britském tisku vyšly první ukázky, nabízí úplně jinou verzi. "Královna byla rozzuřená. Nejvíc, jak jsem ji kdy viděl," cituje spisovatel podle portálu Daily Mail nejmenovaný hlas z Buckinghamského paláce.

[chooze:article;value:536248]

​​Harry a Meghan přitom po narození dcery uvedli, že by jméno Lilibet bez královnina požehnání nepoužili. "Babička byla prvním členem rodiny, kterému princ v této věci zavolal," tvrdil tehdy Harryho mluvčí.

Princovi právníci dokonce vzkazovali médiím, aby v otázkách ohledně jména dcery upustila od údajného pomlouvání, a naznačovali možné žaloby. Když se ovšem Harry a Meghan pokusili přesvědčit Buckinghamský palác, aby verzi o královnině požehnání potvrdil, dočkali se údajně odmítnutí.

Obrovská potupa pro Harryho a Meghan. Stali se losery roku 2023 (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.