Meghan se na Harryho vykašlala. Princ bude hněvu rodiny čelit sám, tvrdí sluha

Ačkoliv princ Harry a vévodkyně Meghan nenechali na královské rodině nit suchou, král je zcela nezavrhl. Syna sice potrestal a odebral mu jeho luxusní sídlo v Británii, stále ho však považuje za součást rodiny. A Harryho i jeho manželku pozval také na svou korunovaci. "Okamžité rozhodnutí o tom, zda se vévoda a vévodkyně zúčastní, nebudeme v tuto chvíli zveřejňovat," sdělil podle britského listu Express mluvčí Buckinghamského paláce.

Sussexové účast ale stále veřejně nepotvrdili, oznámili pouze, že obdrželi pozvánku. Bývalý komorník zesnulé princezny Diany Paul Burrell však upozornil, že i kdyby se do Londýna na ceremonii skutečně vydali, nebylo by to pro ně jednoduché. "Pravděpodobně by to pro ně bylo neuvěřitelně nepříjemné, a to hlavně pro Meghan. Nevím, jestli jsou na to připraveni," řekl podle portálu Mirror Paul Burrell.

[chooze:article;value:493095]

"Nemyslím si, že Meghan je dostatečně statečná a silná, aby se korunovace zúčastnila. Musela by se podívat do očí rodině, kterou zdiskreditovala. Myslím, že Harry přijede sám," řekl Paul Burrell. "Vévodkyně princi Harrymu pravděpodobně řekla, že pokud se chce zúčastnit, nebude stát po jeho boku," domnívá se Burrell.

Vysvětlil zároveň, že ani vévoda ze Sussexu to na korunovaci nebude mít lehké. Stane se svědkem toho, jak místo jeho matky Diany dostane na hlavu korunu Camilla. 

I ve svých memoárech s názvem Spare (Náhradník) Harry naznačil, že pro něj nevlastní matka byla dlouho trnem v oku. Podle Paula Burrella ji princ Harry viní i z věcí, které nikdy neudělala. Otce prý Harry dokonce žádal, aby si Camillu za manželku nikdy nebral.

Definitivní konec Harryho a Meghan v Británii. Král je vystěhoval, sídlo nabídl bratrovi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.