Meghan se nezastaví před ničím. Navezla se do nemocné Kate

[chooze:gallery;value:32687]

Napjaté vztahy nejsou jen mezi princem Williamem a jeho mladším bratrem Harrym, ale i mezi jejich manželkami. Alespoň to tvrdí expert na britskou královskou rodinu Tom Quinn, kterého citoval deník Mirror. Podle něj už Meghan ztratila všechny zábrany.

Manželka prince Harryho se měla totiž pustit do Kate. Údajně jí vyčetla, že ji Kate nedostatečně podporovala. "Má pocit, že ji Kate měla podpořit při všech potížích," řekl expert, podle kterého tím Meghan naráží zejména na těžké začátky při začleňování do nové rodiny.

​"Meghan se necítí kvůli Kate provinile, protože má pocit, že Kate měla být tou osobou, co ji měla podporovat," řekl odborník. I pro ni totiž byly začátky v britské královské rodině těžké, a tak Meghan čekala, že by pro ni mohla mít pochopení.

[chooze:article;value:550419]

Meghan Kate očividně neodpustila ani po letech a neobměkčila ji ani její diagnóza. Harry s manželkou totiž od Kate a Williama obdrželi pozvání do Velké Británie, které ale podle deníku The Sun zřejmě nepřijmou. Meghan si to totiž nepřeje.

"Kateina diagnóza rakoviny byla pro Meghan skutečným šokem, ale nevidí žádný způsob, jak vztah napravit jednoduše proto, že se stal tak jedovatým," dodává expert. "Meghan stále cítí, že se Kate mýlila a měla by se omluvit, než se pokusí stavět mosty," uzavírá.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.