Meghan si chce s Harrym vyrovnat účty. Svůj život si takhle nepředstavovala

[chooze:gallery;value:31022]

Vévodkyně Meghan v poslední době čelila hned několika selháním. Život po boku prince si totiž představovala úplně jinak. "Meghan se kupodivu svého vysněného štěstí nedočkala," upozornila podle britského listu Express expertka na královskou rodinu Kinsey Schofieldová.

Vévodkyně to chce každopádně změnit. "Meghan je prý připravená odvyprávět si svůj příběh sama a vydat ho. Její plánované memoáry se budou nepochybně snažit o vyřízení osobních účtů. Chce se podělit o svůj úhel pohledu," okomentovala odbornice na královskou rodinu Rita Panahiová.

[chooze:article;value:527858]

V poslední době totiž manželka prince Harryho musela snášet veřejné ponížení, její chování začali parodovat v animovaných seriálech. "Nejhlouběji je zasáhlo, že to celé podporuje představu, že jsou samozvanci a rozmazlení fracci," řekl zdroj z jejich okolí podle portálu Mirror.

Vévodkyně dala Harrymu údajně ultimátum. "Řekla, že se takhle ponižovat nenechá, a zoufale hledá řešení. Oni opravdu panikaří," dodal tajný zdroj. Právě to mohlo Meghan motivovat k sepsání vlastní knihy. Vadí jí totiž, že svou verzi sdílel hlavně její manžel. "Harry se ke všemu vyjádřil už mnohokrát, Meghan ne," dodal expert Matt Wilkinson.

Princ Harry oslavil narozeniny ve velkém. Užíval si pozornost fanynek (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.