Moderní bydlení

Meghan už toho má dost. Chce, aby to princ Harry konečně vzdal

[chooze:gallery;value:30714]

​Bývalá herečka Meghan Markleová už má dle svých slov dost všech různých sporů, které její manžel vede. Zejména si prý přeje, aby se princ Harry zbavil starostí kolem soudního sporu o bezpečnost jejich rodiny, uvedl web DailyMail

Konkrétně jde o spor mezi Harrym a britskou vládou, která mu snížila status chráněné osoby poté, co přestal být aktivním členem královské rodiny. Během svých návštěv ve Velké Británii tak princ ani jeho rodina nemá nárok na ochranku placenou z veřejných peněz. Podle prince je to jeden z důvodů, proč svou rodinu do vlasti dosud nevzal. 

V únoru Harry soud prohrál. Vrchní soud v Londýně totiž potvrdil postup ministerstva vnitra, což se ale princi nelíbí a odvolal se k Nejvyššímu soudu. 

Doma má kvůli těmto sporům ale zřejmě dusno. Zdroj z okolí vévodkyně Meghan sdělil magazínu People, že si Meghan přeje, aby vévoda "mohl zahodit tyto soudní spory" a "žít okamžikem".

[chooze:article;value:567335]

"Meghan chce, aby se toho všeho zbavil, ale také ví, že kvůli všemu, čím si prošel, a jeho lásce k ní a k jejich dětem, nemůže," citoval magazín zdroj. "Chce, aby žil ve světě, kde ho to netíží," dodal.

Pomoc od táty

Princ Harry podle britských médií stále dostává ochranu, když se za určitých okolností vrátí do Británie, ale své plány musí oznámit 28 dní předem. Harry údajně věří, že by mu mohl s tímto problémem pomoci jeho otec Karel III.

To se ale nezdá úplně reálné. Komunikace mezi Harrym a Karlem III. se totiž podle zdroje magazínu People momentálně posunula od frustrace k "úplnému tichu".

Harry a Meghan už loni definitivně přišli o své luxusní sídlo. Podívejte se, jak vypadá (3/23):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.