Meghan vyslala tajný signál pro krále Karla. Chce urovnat vztahy

Kauza rasismu, kterou odstartovalo vydání knihy Omida Scobieho s názvem Endgame, rezonuje v královské rodině i nadále. Nezištným gestem se v ní rozhodla vévodkyně Meghan Markleová podpořit svého tchána krále Karla III., jak podle deníku Mirror řekl odborník na královskou rodinu Duncan Larcombe.

Meghan se oblékla vcelku ležérně, když se vydala na procházku po Santa Barbaře nedaleko jejího domu. Na sobě měla mimo jiné tenisky, kšiltovku, ale také hodinky princezny Diany a náramek s 92 diamanty, který jí daroval král před její svatbou s princem Harrym v roce 2018.

[chooze:article;value:531564]

Šperk od britského klenotnictví Bentley & Skinner má podle webu LBC hodnotu zhruba 4 900 liber (téměř 140 tisíc korun) a Meghan ho nejspíše nevynesla jen tak. "Nevzala si ho na sebe nedopatřením. Když vám někdo dá dárek a vy ho nosíte na veřejnosti, je to malé gesto a ve světě královské rodiny malá gesta často nabývají velkého významu," vysvětlil Larcombe.

"Bylo by to pečlivě promyšlené, jako nějaký tajný vzkaz," zhodnotil situaci expert. Vévodkyně ze Sussexu tímto gestem chtěla nejspíše urovnat vztahy s královskou rodinou. Pár, který se vzdal svých královských povinností, se prý snaží od knihy distancovat, jelikož má potenciál opět zhoršovat vztahy mezi nimi a královskou rodinou.

Princ Harry s Meghan nouzí netrpí. V Malibu si chtějí postavit vilu za 400 milionů korun (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.