Meghan zahodila snubní prsten, Harry letí domů. Nechtějí ho ale ani tam

Královna Alžběta II. zemřela loni 8. září. První smutné výročí jejího odchodu se ponese v charitativním duchu. Dobročinnou akci přiletí domů do Anglie podpořit i princ Harry. Manželku však nechává doma, vrací se úplně sám.

Žádné rodinné usmíření, o kterém se v posledních týdnech spekulovalo, se ale pravděpodobně konat nebude. Podle nejnovějších zjištění portálu Daily Mail nemá Harry nakonec v plánu setkání ani s otcem králem Karlem III., ani bratrem princem Williamem. 

Zájem ale není ani z jejich strany. "Harrymu se nedá věřit. Nevíte, jestli náhodou nepůjde a neprodá všechno, co mu řeknete, aby zase vydělal hromadu peněz," vysvětlila pro New York Post důvody královská expertka Angela Levinová. 

[chooze:article;value:519401]

Trojice se naposledy viděla na Karlově korunovaci 6. května, neprohodili mezi sebou však ani slovo. Harry navíc hned odletěl a o velkou část víkendových oslav úplně přišel. Meghan tam nebyla vůbec.

Snahy o návrat do královské rodiny Harry s Meghan pověsili na hřebík, protože podle všeho momentálně řeší vážnou manželskou krizi. Vévodkyně na posledních fotkách dokonce nemá na ruce snubní prsten.

Jedním z vysvětlení může být, že ho musela dát zlatníkovi do opravy. O hroucení vztahu s Harrym se ale mluví už od začátku léta...

Obliba Harryho a Meghan stále padá. Více než polovina Britů jim chce vzít tituly:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.