Michal po nehodě u Plzně záhadně zmizel. Ze slov jeho kamaráda mrazí

Blízcí a přátelé už týden marně čekají, až se jim ozve Michal Medveď (43). Ten zmizel minulou neděli po nehodě na Plzeňsku. Z auta utekl a od té chvíle o něm nemají žádné zprávy, policie po něm vyhlásila pátrání. O nehodě jsme psali v tomto článku.  

Michal Medveď už léta pracuje a žije s manželkou a dvěma dětmi v Německu. Právě odsud se i se starším synem vydal do Klikařova. "Byl tam na chatě u kamaráda. Ten ho naposledy viděl, jak telefonuje. Pak sedl do auta a zmizel, možná jel na nákup nebo k holiči, se kterým chvíli před tím telefonoval. Osobní věci si ale nevzal," řekl Marcel deníku Nový čas.

[chooze:article;value:570155]

​Marcel si ale neumí vysvětlit, proč Michal zmizel. Podle jeho slov mohl být v šoku. "Mohl si zranit při nehodě hlavu a byl v šoku. Může být dezorientovaný a trpět ztrátou paměti, možná se chce dostat na Slovensko nebo Německa," dodal Marcel. Když Michal zmizel, rozběhla se okamžitě pátrací akce, policisté pročesali více než 30metrový perimetr do místa, kde ho naposledy viděli. Zatím bez úspěchu.

"Michal je sportovec, zdatný, mohl ujít několik kilometrů. Myslíme si, že měl psychický zkrat. Prosíme proto lidi, pokud ho uvidí, ať mu pomůžou a zároveň kontaktují policii," požádal zoufalý kamarád nezvěstného Michala. Marcel zároveň popřel, že by hledaný muž zmizel úmyslně. "Naposledy ho měli vidět v pondělí poblíž havarovaného auta. Myslím, že od té doby mohl ujít desítky kilometrů," dodal Marcel.

Slovák Michal Medveď měří asi 180 až 185 centimetrů, má střední postavu, hnědé oči a vousy. Není nebezpečný ani ozbrojený. Na sobě měl světlé kraťasy, černé tričko a pantofle. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.