Milan Klik z AAA AUTO s téměř 14 000 prodanými auty dostal v Senátu cenu Rekordman roku 2024

Ocenění Milanu Klikovi udělila pelhřimovská agentura Dobrý den, která spravuje Českou knihu rekordů. Z loňských oficiálních pokusů o zápis do knihy vybrala komise nominace do jednotlivých kategorií a následně i držitele ocenění – Milan uspěl v kategorii Reklamní rekord.

Původní světový rekord v počtu prodaných vozů ustanovil v roce 1978 americký prodejce Joe Girard, který mezi lety 1963 až 1978 v dealerství Chevroletu prodal 13 001 vůz. Milan Klik loni rekord překonal počtem 13 019 aut, což bylo v dubnu 2023 zapsáno do České knihy rekordů, ovšem k dnešnímu dni svůj výkon ještě vylepšil – nyní již má za sebou 13 700 prodaných vozů.

„Udělení titulu Rekordmana roku mě moc překvapilo. Nikdy jsem se za žádnou metou nehnal, prodaná auta jsem nepočítal. Až před několika lety mě bývalý kolega upozornil, že se pomalu dopracovávám ke světovému rekordu. Jsem moc rád, že pracuju pro firmu jako je AAA AUTO, kde se pořád snažím svou práci dělat co nejlíp, aby moji zákazníci odcházeli spokojení. A věřím, že mi to jde, protože jich neustále přibývá,“ říká s tím, že pravděpodobně ještě letos by měl překonat další metu 14 000 prodaných vozů.

Mezi první auta, která za svou více než dvacetiletou kariéru prodal, patří například Peugeot 206, který si od Milana Klika koupil hudební skladatel a někdejší prezidentský kandidát profesor Vladimír Franz. Prodával i Mercedes-Benz třídy S, kterým v době natáčení filmu Hartova válka jezdil americký herec Bruce Willis. Mezi jeho zákazníky patří i další známé osobnosti – Lucie Borhyová, Dagmar Havlová a Václav Havel nebo Zlata Adamovská a Petr Štěpánek.

„Blahopřeji Milanovi k dalšímu ocenění jeho dlouholeté práce v „Áčkách“. Milan je na naší pražské centrále legendou. Za dvacet let práce pro naši společnost jednoznačně dokázal, že je přesně tím, od koho chcete ojetý vůz kupovat. Jeho znalosti, ale zejména velmi osobní přístup k zákazníkům jsou v dnešním silně konkurenčním prostředí stále obrovskou devizou, ale zároveň i příkladem zejména pro mladší kolegy. Milanovy schopnosti dokazují i jeho stálí klienti. Jeden z nich si u něj v průběhu let koupil téměř 70 aut. Celkem jich už prodal 13 700 a cílí na psychologickou hranici 14 000. To je životní úspěch,“ říká Karolína Topolová, společná generální ředitelka a předsedkyně představenstva AURES Holdings, provozovatele sítě autocenter AAA AUTO a Mototechna v České republice.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.