Milan Peroutka chce mít s partnerem děti. Na vánočním koncertu zářili štěstím

[chooze:gallery;value:34068]

​Milan Peroutka je milovník Vánoc a podle toho to vypadá i u něj doma. "My jsme letos stromy koupili strašně brzo, hotovo jsme měli už v listopadu. Jeden je pět metrů vysoký a tahat ho do šestého patra teda bylo něco. Druhý stromek máme uvnitř. Mně stačí, aby byla doma útulná atmosféra Vánoc a ostatní je mi jedno," nastínil zpěvák.

Vánoce stráví se svou rodinou i rodinou jeho registrovaného partnera Dominika. Jejich nejbližší si totiž sedli na výbornou. "Budeme zpívat celá rodina, moje i Domčova a pak půjdeme k nám a budeme slavit až do večera. Dáme si babiččin vývar a salát a budeme se radovat, hrát deskovky až do pěti do rána," doplnil Peroutka. 

[chooze:article;value:521700]

​Na Boží hod ale z Česka zmizí. "Odlétáme do teplých krajin stejně jako loni, takže tím pro nás Vánoce končí. Letíme na Maledivy, tam to vypadá jako na pohlednici. Já tam budu bilancovat nad uplynulým rokem, co mi přinesl, co mi vzal," popsal své plány zpěvák.

Tento rok mu dal hlavně lásku jeho života, Dominika, se kterým letos uzavřeli registrované partnerství. "Jsme absolutně šťastní a kéž to tak vydrží co nejdéle. Každý vztah se musí hýčkat, náš se zatím hýčká sám. Sdílíme spolu osobní i pracovní život a já prostě potřebuju cítit, že ho tam někde mám i v práci. A zároveň tou prací natolik žiju, že by to nemohlo být jinak," vysvětlil Milan.

[chooze:article;value:514949]

​V budoucnu se společně vidí i jako rodiče. "Nabízí se to. Uvažujeme nad tím, není to jednoduché, protože základním způsobem jako u muže a ženy nám to nepůjde, takže to musíme vyřešit jinak, ale stoprocentně chceme," doplnil zpěvák.

Zatím se ale stále ještě soustředí na svou kariéru a přemýšlí, kam se dál ještě posouvat a rozvíjet. "Chtěl bych se v příštím roce víc věnovat zpívání. Teď máme hezkou vánoční písničku s Aničkou Slováčkovou pro Novu, ta se povedla. Chci dělat písničky a klipy, protože emoce jdou přes hudbu nejlépe a ve zpívání se cítím asi ze všeho nejjistější," zmínil Peroutka.

Na vánočním koncertu pokřtila Peroutkova kapela Perutě svůj nový videoklip k písni Plán z jejich poslední desky Abrakadabra. Kmotry videoklipu byli jeho hlavní aktéři, děti slavných a současně mladé herecké naděje, Prokop Zach a Justýna Drábková.

Podívejte se na ukázku videoklipu k písni Plán:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.