Milan Peroutka nazpíval písničku o zakázané lásce. Věnoval ji svému partnerovi

Víkendovou Snídani poctil v neděli svou přítomností zpěvák a herec Milan Peroutka. Divákům povyprávěl o tvorbě své kapely Perutě, která má teď napilno. "Ještě nám dobíhá letní sezona, takže neustále někde objíždíme," řekl Peroutka.

Tím hlavním tématem však byla Peroutkova nová píseň. Skladbu s názvem V bouři napsal na základě svých zkušeností se zakázanou láskou před svým coming outem. K němu se totiž odhodlal teprve nedávno, až po sňatku se svým partnerem Dominikem Roubínkem, kterého si vzal na začátku letošního léta.

Svoje pocity a svou životní cestu Peroutka ještě podtrhl novým videoklipem, který k písničce natočil. "Ta písnička je o potlačené lásce i o vzdoru proti společnosti. Chtěl jsem tím klipem říct, že přesně tohle já řeším," popsal své úmysly Peroutka.

[chooze:article;value:517361]

Roli si ve videu střihl i Peroutkův partner, který tam měl speciální úlohu. "Věděl jsem, jaká má být pointa toho klipu. Že po všech těch dotycích chci konečně chytnout tu správnou ruku. Domča tak absolvoval své první natáčení coby herec a já jsem šťastný, že ho mám takhle zvěčněného," usmíval se Peroutka.

Kromě nové písničky mluvil Peroutka také o svém působení v divadle. "Nazkoušeli jsme muzikál Troja v divadle Broadway. Je to můj první muzikál, kde mám trochu složitější oblečky. Ale premiéru budeme mít až v únoru," prozradil.

Také se podělil o své zkušenosti s modelingem. Ten si před rokem vyzkoušel na módní přehlídce návrhářky Debbie Brown. "Ono dnes už se modelové a modelky na mole nesmí usmívat. Já to vydržel asi pět metrů a pak už se usmíval na všechny okolo. Jsem zvyklý rozdávat lidem úsměvy, tak jsem si nemohl pomoct," vzpomínal Peroutka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.