Milionář skrývá před rodinou své jmění. Nikdy jim to nepovím, říká

Ačkoli si muž vydělal miliony, jeho rodina z toho nic nemá. Na sociální síti Reddit se svěřil, že jim to nikdy neprozradil, upozornil web deníku Daily Mail. Teď to před nimi musí náročně skrývat.

To, jak se k němu chovají, zjistil anonymní milionář, když si našel práci v zahraničí. "Na tu zemi byla moje mzda podprůměrná. Stěží jsem si mohl dovolit decentně žít a trošku ušetřit. Po převedení do mé domovské měny je to ale hodně peněz. Mí rodiče si tedy automaticky mysleli, že jsem 'bohatý', a jejich chování se změnilo," vysvětlil.

Trvali tedy na tom, aby jim ze své výplaty zaplatil návštěvu. "Naivně jsem to udělal a celý měsíc, co u mě byli, neutratili ani penny," napsal muž. "Když se na to teď s odstupem dívám, moc jsem je nezajímal a chtěli jen dovolenou zdarma," dodal. Myslí si, že si z něj prostě udělali bankomat a zároveň průvodce po městě.

[chooze:article;value:488683]

Zároveň začali k němu domů zvát ostatní členy rodiny, kteří se chovali stejně. "Vtipné je, že když jsem byl student, a musel jsem mít dvě práce, abych se uživil, sotva mi psali či volali," posteskl si.

Během pandemie se mu ale začalo dařit. Založil si vlastní společnost, která vydělávala a peníze chytře investoval. Mohl tedy v práci skončit. Rodičům ale řekl, že o zaměstnání přišel a je na tom špatně. "Okamžitě se přestali ozývat, a pokud jsem nezavolal, nikdy jsem od nich neslyšel," uvedl.

Nakonec rodičům řekl, že si našel špatně placenou práci. Když jej navštíví, let si zaplatí sami a po městě s ním jezdí hromadnou dopravou, napsal web polsatnews.pl.  

[chooze:article;value:486414]

"Mám sbalené dva kufry se starým oblečením a tři krabice s nádobím, knihami a tak dále. Když vím, že přijedou na návštěvu, řeknu svému asistentovi, aby našel byt v nějaké čtvrti a dal tam moje staré věci," popsal, jak to dělá.

Zatím tedy jeho rodiče netuší, že mají bohatého syna. I když je milionář má rád, neplánuje jim to nikdy říct. "Když budou mít nějaký problém, tak jim hned pomůžu (ale anonymně). Abychom ale měli láskyplný vztah, musím to takhle dělat," doplnil.

[chooze:poll;value:150325463a836b75f0912fe4bb2757a9713e5b1a;layout:tn_nova]

​Šťastlivec z Česka vyhrál v loterii jackpot, s přihlášením nečekal (06/2019):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.