Milionové Vánoce u Rytmuse. Nechal si vyrobit prsten se stovkami diamantů

Oblíbený raper Rytmus, civilním jménem Patrik Vrbovský, se netají tím, že se rád obklopuje luxusními věcmi. Se svou manželkou Jasminou Vrbovskou Alagič investují do nemovitostí v zahraničí nebo do aut.

K letošním Vánocům si ale Rytmus dopřál mimořádný dar. Šperk, který se jen tak nevidí. Nechal si ho udělat na zakázku a pochlubil se jím na svém instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Prsten je zhotovený z 18karátového zlata a je posetý 1 700 kusy čistých diamantů. Jeho hodnota se pohybuje kolem 2,5 milionu korun. 

"Prsten jsem pochopitelně nazval Greatest of All Time (v překladu Největší všech dob), protože jsou na něm všechna moje sólová alba (Bengoro, Král, Fenomén, Kmotr), která přinesla klíče k úspěchům dnešních raperů a stále využívají jejich definice, které přinesly sound, který ovlivňoval a formoval československý rap po dobu 20 let," napsal na sociální síť Rytmus.

[chooze:article;value:515752]

​Právě názvy jeho sólových alb jsou také vygravírované na prstenu, který prý vznikal dlouhých 13 měsíců. "Tento šperk mi připomíná vůli, víru v sebe sama v každé chvíli, kdy jsem byl sám. Riziko, zda pochopí můj sound a změny stylů i za cenu hejtů a mnoha dalších trnitých rysů mé kariéry," uzavřel příspěvek raper.

Rytmus se chystá pokořit další metu. Připravuje se na obří koncert. (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.