Milostné pletky Vodochodského. Promluvil o vztahu s modelkou

Král Šumavy, Případ Roubal, O mě se neboj nebo třeba Iveta. To je jen krátký výčet seriálů, ve kterých Vojtěch Vodochodský zazářil. Konkrétně role Petra Sepéšiho podle mnohých mladého herce pracovně hodně posunula.

"Ta role mě nezviditelnila před širší veřejností, ale spíš pracovně. Začal jsem dostávat víc pracovních příležitostí a otevřelo mi to dveře. Poprvé jsem hrál někoho, kdo reálně žil, takže to byla také velká zodpovědnost," řekl Vodochodský.

[chooze:article;value:461068]

​V dobových rolích se herec cítí dobře. "U těch dobovek, tam už to u člověka iniciuje ten kostým, kulisy, způsob mluvy, takže mě ty dobovky baví. Je to fajn, protože člověk vybočí z nějakých svých přirozených mantinelů," doplnil k tomu.

Dalším dobovým seriálem, kde Vodochodský nyní hraje, je Zlatá labuť. Příběh jeho postavy se teprve rozvíjí, rozhodně ale je na co se těšit. "Budu ještě pracovat v oddělení módy jako prodavač, ale pak tam budu mít nějaké milostné pletky a bude jich hodně. To je velké lákadlo," míní herec. 

[chooze:article;value:495437]

Jeho otcem je herec a kuchař Ivan Vodochodský, mladý herec si ale jde svou cestou. "Já jsem tajil před rodiči, že chci na hereckou školu. Neměl jsem to totiž v sobě vyřešené. Spíš to bylo o tom, že mě to baví a třeba mě vezmou, třeba ne. Nakonec jsem na poslední chvíli nechal na baru přihlášku a rodiče na to celkem koukali," vzpomíná.

Co se týče žen, nedávno oznámil konec vztahu s herečkou Sárou Rychlíkovou. Jeho novou přítelkyní je Marie Danči, která se v roce 2022 utkala v souboji o korunku krásy v soutěži Česká Miss Essens. "Já jsem se ponaučil z minulého vztahu a už si střežím své soukromí tady v tom," uzavřel Vodochodský.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.