Míša Kuklová o hrůzách při natáčení: Rozsekli jí hlavu a pořezala se

[chooze:gallery;value:34216]

Pohádky režiséra Zdeňka Trošky jsou plné dobrodružství, což herečku Míšu Kuklovou bavilo. "Pokud se ke vzpomínání na pohádky dostanu, tak na ně myslím samozřejmě s láskou, protože to bylo nádherné natáčení. Veškerá natáčení se Zdeňkem Troškou byla prostě o úžasné atmosféře, výborné zábavě a úžasném kolektivu," svěřila se herečka.

Jenže před kamerou to vždycky nebylo zas tak růžové, herci mnohdy nebezpečí zažívali na vlastní kůži. "Až na to, že nás vždycky v těch pohádkách nějak mučil, jak při Princezně Jasněnce, tak i u Z pekla štěstí," zasmála se Kuklová.

[chooze:article;value:492628]

Právě v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci herečka přišla hned k několika zraněním. Když ji totiž jako unesenou princeznu mučily čarodějnice, vzaly to trochu vážně. "Lezli jsme pořád kolem ohňů, to bylo docela náročné. Pak ale samozřejmě Helenka Růžičková a Yvettka Blanarovičová coby čarodějnice, ty mi taky holky dávaly zabrat," prozradila představitelka Jasněnky.

Nejhorší to pro ni bylo v hladomorně, kde měla být u čarodějnic zavřená. "Yvettka si ještě různě kopala do věcí. Pak kopla do lebky, ta se odrazila a praštila mě do hlavy, takže mi ji rozsekla," zavzpomínala herečka.

[chooze:article;value:532502]

Ve svém vězení se navíc i ošklivě pořezala. "Protože ta celá sluj byla nevyčištěná, asi od trampů. Byla tam spousta skla, takže jsem byla pořezaná různě po těle, tak mi to dezinfikovali. Bylo to vzrušující, ale mě to bavilo," dodala Kuklová.

Pohádky Z pekla štěstí 1 a 2 si můžete v programu TV Nova vychutnat o Vánocích. O princezně Jasněnce a létajícím ševci si můžete pustit o svátcích, anebo už teď na Voyo.

Velký sen Zlaty Adamovské: Chtěla bych létat na koštěti a dělat psí kusy (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.