Mišík si stěžuje na dětství v bídě: Do Chorvatska mě poslali autobusem

[chooze:gallery;value:30739]

​Kdo si myslí, že Adam Mišík strávil dětství v luxusu, je na omylu. "Adame, jaké jsi měl dětství? Ty jsi samozřejmě syn slavných rodičů a byl jsi pod takovýmhle tlakem vlastně odmala," zeptala se ho ve svém podcastu s Ornellou Agáta Hanychová.

Mišík tam objasnil, že to tak vůbec nebylo. "Já bych úplně neřekl. Můj táta vlastně nikdy nebyl součástí showbyznysu, takže já jsem nechodil skoro na žádné akce. Na koncerty sice jo, ale bylo to takové specifické," vysvětlil zpěvák.

[chooze:article;value:554360]

Rodiče ho prý drželi poměrně zkrátka. "Můj táta je celý život extrémně skromný a žije úplně normálně. Nikdy jsme třeba neměli auto a jezdili jsme prostě normálně emhádéčkem," ozřejmil Mišík.

Nedočkal se prý ani závratně drahých dovolených. "Třeba s mámou jsem jel do Chorvatska autobusem. Prostě nic luxusního, což by si asi někdo mohl myslet. Vyrostl jsem v podstatě úplně normálně," doplnil.

[chooze:article;value:544007]

Ani divoké večírky, se kterými byl jeho otec v minulosti spojovaný, prý na vlastní kůži nezažil. "Já když jsem se narodil, tak tátovi bylo padesát, takže už byl v takovém klidovém režimu. Ale brácha se narodil, bych řekl, do takového 15letého mejdanu, který nikdy nekončil," uzavřel herec z Jedné rodiny.

Mišík ve Snídani předvedl fenomenální show. Na ulici ho prý zastavuje policie (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.