Miss World poodhalila svůj jídelníček. Mluvila i o plastikách v soutěžích krásy

Titul nejkrásnější ženy světa získala začátkem března už druhá Češka v historii. Krystyna Pyszková si jej přivezla z Indické Bombaje. Jídlu se ale nevyhýbá a ani se příliš neomezuje.

"Miluji jídlo a nejsem vůbec vybíravá," řekla Pyszková. Nezapadá podle ní ani do případné představy o tom, že by dodržovala striktní jídelníček. "Rychle si dám to, co je zrovna po ruce," popsala s tím, že si to vyžaduje její nabitý program.

[chooze:article;value:546012]

​​"Myslím si, že je důležité mít nějaký balanc a v hlavě si to příliš nezakazovat," uvedla. "Pokud si člověk příliš odpírá a nastaví si příliš přísnou dietu, tak to není dobré," dodala. Člověk by se měl podle ní u jídla uvolnit a nebojí se dát si ani třeba pizzu.

V rozhovoru se Pyszková rozpovídala i o plastických operacích. "Na Miss World nebylo tolik dívek s úpravami. Není to tak, že by na těch soutěžích bylo všechno namodelováno," řekla. "Myslím si, že v modelingu je přirozenost výhodou," rozvedla myšlenku. Ona sama žádné úpravy nemá.

[chooze:article;value:548613]

Vyřadit soutěžící s plastikami není podle Makarenkové možné. "V soutěžích krásy je vždy mezi finalistkami někdo, kdo má něco upraveného," řekla ředitelka Miss Czech Republic. Účast v soutěži s plastickými úpravami není zakázaná, a tak se mohou dívky hlásit i s nimi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.