Missí nemoci se Pyszková nebojí. Přiznala, jak to má se vztahy

Začátkem března získala Krystyna Pyszková titul nejkrásnější ženy světa. To pro ni přináší spoustu nových povinností i emocí. "Je to změna života. Život se mi obrátil a moje pocity jsou velmi silné. Moc se těším na to, co přijde v příštích dnech," popsala Pyszková, jak se cítí.

V příštích dnech začíná druhé české Miss World nabitý program. "Budeme cestovat do různých zemí, navštívíme jich za ten první měsíc celkem deset, na to velmi těším," řekla.

[chooze:article;value:545083]

​​Přiznala taky, že soutěž pro ni nebyla vůbec jednoduchá. "Když jsem tam jela, tak jsem měla kulturní šok. Bylo tam spousta nových dojmů," vysvětlila, jak se cítila na soutěži v Indii. "Co se mi na letošním ročníku líbilo, byla ta show. Podle mě to byla asi ta nejlepší ze všech," přiblížila atmosféru v indické Bombaji.

Se soutěžemi krásy se často pojí i takzvaná missí nemoc, která se projevuje tím, že modelky mají problém si udržet vztahy. "Dívce, která se přihlásí do miss, se najednou změní všechny aktivity a prostředí," řekla. "Je logické, že když začne cestovat po světě, občas ty vztahy nevydrží," pokračovala Miss.

[chooze:article;value:548037]

Sama se ale nemoci nebojí. "Tím, že cestuji už dlouho, tak miss na můj soukromý život nemá vliv. Missí nemoc není nic, s čím bych se potýkala," řekla. "V tuto chvíli jsem nezadaná," přiznala ale Pyszková. Šťastlivce, který získá nejkrásnější ženu světa, tedy ještě nenašla.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.