Mladá řidička předjížděla a dostala smyk. Po čelní srážce jsou v nemocnici tři lidé

Tři zraněné si vyžádala sobotní nehoda. V oblasti Dolních Beřkovic se čelně srazila dvě osobní vozidla. Náraz byl tak silný, že motor jednoho z automobilů skončil o desítky metrů dál v poli.

"Řidička (ročník 2003) peugeotu předjížděla jiné vozidlo, dostala smyk a střetla se s protijedoucím vozidlem. S těžkým zraněním byla letecky transportována do Ústřední vojenské nemocnice," popsala okolnosti neštěstí krajská policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Dodala, že v nemocnici skončila také žena z druhého vozidla, která seděla na místě spolujezdce.

[chooze:article;value:487600]

​"Byla tam tři zranění. Jedna osoba putovala jen k dovyšetření do mělnické nemocnice, druhá s otřesem mozku, podezřením na zlomené zápěstí a zlomenou nohou byla sanitkou transportována do vinohradské nemocnice. Třetí osobě s těžkými poraněními lékař musel zajistit dýchací cesty," upřesnila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Hlášení o nehodě dostali policisté po 14. hodině. Ještě o hodinu a půl později byla silnice uzavřena. "Komunikace je stále neprůjezdná. Probíhají tam odklízecí a dokumentační práce," upozornila Suchánková.

Doplnila, že testy na alkohol byly u obou řidičů negativní.

[chooze:gallery;value:30246]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.