Mladá žena zuří, rodiče ji pojmenovali po luxusní módní značce

Děti si svá jména nemohou vybírat a musí se spoléhat na kreativitu otců a matek. Tu projevili i rodiče, kteří svou dceru pojmenovali Armani, tedy podle módní značky. Dívka jim teď však tento originální výstřelek nemůže odpustit.

"Tohle jméno mi vybrala má sestra. A matka s otcem byli dostatečně hloupí na to, aby ji poslechli. Rodině i některým lidem ve škole se jméno líbí, ale já ho naprosto nesnáším," svěřila se mladá Armani portálu Mirror.

[chooze:article;value:476926]

"Ke mně to vůbec nepasuje. Nelíbí se mi to ani napsané, ani když ho vyslovuji nahlas. Nechci se lidem ani představovat, cítím se pak trapně a nevkusně," popsala Armani své pocity.

"Až budu starší, chci si jméno změnit. Už jsem to řekla sestře a matce, jenže ony se naštvaly. Řekly, že moje jméno je v pořádku. Tak to s nimi už radši neprobírám, nechci je rozčilovat," řekla Armani a zkritizovala i svá prostřední jména Catherine a Anne, která patřila jejím babičkám.

[chooze:article;value:482443]

Armani však stojí před velkou výzvou, netuší, jaké nové jméno si zvolí. "Nemám vůbec ponětí, jaké jméno si vyberu. Jsem zprvu dost tichý a plachý člověk, který se následně dokáže rozpovídat. Kvůli mému jménu si mě ale lidé hned zapamatují," rozpovídala se dívka o trápení na sociální síti Reddit.

Tam se dočkala podpory lidí, kteří začali přemýšlet o jménech, která by k dívce pasovala. Tamní komunita uživatelů ji celkově komentáři velmi podpořila. "Umím se do této situace vcítit, přejmenujte se. Je to vaše jméno a váš život," napsal jeden z lidí.

Seznamte se s Aničkou, prvním narozeným miminkem roku 2023:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.