Mladík se pokusil znásilnit dvě ženy v jeden den. Chytla ho policie

Stalo se to v neděli. Jedné ženě bylo 45 let, druhé ještě o 20 víc. Muž si podle policie vždy počkal, až kolem něj projdou. Následně svou oběť strhl na zem, kde ji měl udeřit.

Své oběti neznal, vytipoval si je náhodou, a to jen proto, že zrovna byly poblíž. Kriminalisté tvrdí, že je neznásilnil jen díky tomu, že se ženy dokázaly velmi intenzivně a účinně bránit.

[chooze:article;value:523027]

V prvním případě mělo mladíka vyděsit, že jeho oběť velmi intenzivně křičela. Násilník proto rychle utekl. Ve druhém případě pomohlo i to, že ho vyrušily hlasy lidí, kteří se náhodou v okolí pohybovali.

První útok se stal po půlnoci, podruhé měl podle vyšetřovatelů chlípník útočit v šest hodin ráno. Rozjelo se velké pátrání. Hrozilo, že muž může v útocích pokračovat, a policisté ještě ten den, tedy v pondělí, podezřelého dopadli.

Jde o člověka, který už byl v minulosti trestaný, policie ale neřekla, o jaký trestný čin šlo. K útokům na obě ženy se měl přiznat a v tuto chvíli je obviněný z trestného činu pokusu o znásilnění. V krajním případě je za tohle až desetiletý kriminál.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.