Mladík si šel zaběhat, udělal ale zásadní chybu. Teď leží v nemocnici

Slovenští policisté z Trnavského kraje vyjížděli ve středu večer k vážnému zranění mladého muže. Ten, jak píše slovenský server TV Noviny, se ve večerních hodinách rozhodl jít běhat. Udělal ale chybu, která ho málem stála život.

Muž si totiž nevzal žádné reflexní prvky. V šeru tak byl špatně vidět, a aby toho nebylo málo, běhat vyrazil v tmavém oblečení a v uších měl sluchátka. Kolem ale zrovna projíždělo auto a shoda několika faktorů si vyžádala své. Mladík auto zřejmě neslyšel a starší řidič ho zase pravděpodobně přehlédl. Běžce tak srazil.

[chooze:article;value:526911]

​Kromě policistů tak okolo 18. hodiny dostali hlášení o zraněném muži i záchranáři. Běžec skončil po srážce na zemi s poraněním hlavy a nohou. V kritickém stavu ho záchranáři převezli do nemocnice a podle posledních informací je stále v ohrožení života.

"Stále je na našich cestách hodně chodců, cyklistů, kteří podceňují situaci na cestách a riskují své zdraví a životy. Používání reflexních doplňků není pro naše potěšení, ale hlavně pro zvýšení vlastní bezpečnosti," uzavřela policie.

Tragická nehoda čtyřkolky. Řidič zemřel po zřícení ze sjezdovky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.