Moderní bydlení

Mladík v Ostravě surově zbil a okradl muže. Noční potyčka skončila tragédií

Ostravští policisté řeší smrtelnou potyčku přímo v ulicích města. "Ve středu 9. října hodinu po půlnoci přijali policisté na linku 158 hned několik oznámení o fyzickém napadení mezi dvěma muži v Ostravě-Zábřehu. Policejní hlídky po příjezdu na místo nalezly těžce zraněného muže středního věku a dle oznamovatelů měl druhý muž utéct," sdělila TN.cz mluvčí policie Pavla Jiroušková.

"Jedna hlídka začala poskytovat zraněnému první pomoc a další hlídka okamžitě začala po útočníkovi pátrat. Operační důstojník předal hlídkám informaci k popisu možného pachatele a do osmi minut od oznámení policisté oddělení hlídkové služby Ostrava podezřelého muže zadrželi," popsala akci.

[chooze:article;value:577928]

Zraněný muž bohužel i přes snahu policistů a zdravotníků nakonec zemřel. Utrpět měl mnohočetná poranění hlavy, krku a hrudníku. I proto se policisté rozhodli zadrženého 20letého mladíka obvinit z vraždy.

"Obviněný měl po vzájemné drobné slovní a fyzické rozepři napadnout 59letého poškozeného tak, že zůstal bezvládně ležet na zemi, a odcizit mu osobní věci," doplnila Jiroušková.

Mladému muži teď hrozí trest odnětí svobody až do výše 20 let, nebo dokonce trest výjimečný. Podle Jirouškové policie podá návrh na jeho vzetí do vazby.

Stačil mžik a muži zmizely peníze. Zlodějský fígl zachytily kamery (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.