Mladík vyhrožoval nezletilé expřítelkyni smrtí. Už dříve ji prý napadl

Nebezpečným vyhrožováním 19letého mladíka na adresu jeho bývalé přítelkyně se v posledních dnech zabývali klatovští kriminalisté. Podle nich muž své nezletilé expřítelkyni na sociálních sítích psal, že ji zabije. To vše přišlo poté, co se s ním dívka po řadě hádek rozešla. 

"Muž se s odmítnutím nechtěl smířit a začal dívce zasílat zprávy, ve kterých jí vyhrožoval zabitím. Aby v ní vzbudil strach o život, zaslal jí i video, ve kterém dochází k násilí na ženě, které stáhl z internetu," uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká. 

[chooze:article;value:534845]

Dívka se ze strachu svěřila své matce, jelikož ji už dříve měl mladík napadnout. Ta se okamžitě obrátila na policii. Strážci zákona se chystali mladého muže vyslechnout, ale kvůli jeho špatnému psychickému stavu to nebylo možné. 

"Lékař následně rozhodl o jeho umístění na psychiatrii. Po propuštění ze zdravotnického zařízení jej policisté zadrželi a umístili do policejní cely," dodala Vršecká. Po návrhu policejního komisaře byl mladík následně umístěn do vazby. V případě prokázání viny 19letému muži hrozí až tříletý trest. 

Dva muži vyhrožovali své známé. Donutili ji tak dát jim 600 tisíc korun (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.