Moderní bydlení

Mladík zaútočil na Jičínsku na své rodiče. Matce vyhrožoval zabitím

24letý muž žil ve společné domácnosti se svými rodiči. Ti na něj ale museli opakovaně volat policisty, protože je prý nejen slovně, ale rovněž fyzicky napadal.

Rodiče na policii vypověděli, že jejich nezdárný syn po nich požadoval peníze. Když už to přesáhlo únosnou mez, policisté mladého muže na deset dnů vykázali z domu.

To ale synovi nebránilo v tom, aby za svými rodiči chodil i nadále a v útocích pokračoval. Vše podle výpovědí rodičů vyvrcholilo před pár dny, kdy k nim vnikl násilím. Své matce dokonce po dalším napadení vyhrožoval, že ji zabije.

[chooze:article;value:574553]

​Poté rodičům podle kriminalistů ukradl několik set korun. To už ale na místo vyjeli policisté znovu. "Muže jsme zadrželi. Test na alkohol byl negativní, ale test na drogy vyšel pozitivně na metamfetamin," sdělila policejní mluvčí Iva Kormošová.

Právě pervitin byl zřejmě tím, co k bití a oloupení vlastních rodičů mladíka přimělo. A protože hrozilo, že bude v podobných útocích a loupežích pokračovat, soudce Okresního soudu v Jičíně jej poslal do vazby. "Hrozí mu až desetiletý trest za mřížemi," dodala Kormošová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.