Modelka Heidi Klum slaví 50. Má ráda zajíčky a zvláštní kostýmy

[chooze:gallery;value:31960]

Rodačka z německého Bergisch Gladbachu začala svou snovou kariéru před více jak třiceti lety, kdy se přihlásila do soutěže Modelka roku. Prosadila se mezi několika tisíci dívek a zacinkala i kasa v podobě kontraktu na šest a půl milionu korun. Ten Heidi přijala až po dokončení střední školy. Vzdala se tak ale možnosti studia módního návrhářství.

V roce 1993 se přestěhovala za prací do USA, kde byla k vidění na molech i na obálkách módních časopisů. I její milostný život byl velmi pestrý. Randila s frontmany skupin Jamiroquai, Red Hot Chilli Peppers nebo s manažerem stáje Formule 1 Flaviem Briatorem. S tím i otěhotněla. Známý svůdník ji ale ještě před narozením dcery opustil.

[chooze:article;value:474463]

Fanoušky náhle šokovala svatbou se zpěvákem Sealem. Heidi v té době byla hlavní tváří světoznámé značky Victoria's Secret a na každoroční velkolepé přehlídce byla tato dvojka hlavním tahákem. Na svět poté přišla i jejich tři společná dítka. Přestože se zdálo, že jim to spolu klape, došlo i tady po sedmi letech k rozvodu.

Bez Heidi se v tu dobu neobešla žádná známější přehlídka a její popularity si všiml i filmový průmysl. Objevila se třeba v seriálu Sex ve městě. Heidi se pak vrhla na podnikání a založila svou vlastní módní značku, díky lukrativním smlouvám na reklamy si přišla na něco přes tři miliardy korun. Od roku 2006 je tváří soutěže hledající v Německu nové modelky, což jí vynese společně s reklamami a prodejem jejích produktů každoročně dalších 680 milionů korun.

[chooze:article;value:506511]

Před čtyřmi roky si vzala o 17 let mladšího Toma Kaulitze, člena německé kapely Tokio Hotel. Ti dva se od sebe snad neodtrhnou a krmí fanoušky jedním milostným kouskem za druhým a doma musí mít asi pěkný fičák. Jak se jednou Heidi prořekla, mají rádi velkou postel a občas se prý stane, že se tam ocitne i Tomovo dvojče Bill, druhá půlka skupiny Tokio Hotel, a i on se prý rád pomazlí.

Modelka je také známá svými halloweenskými převleky. Má ještě jednu zálibu, o které málokdo ví, sbírá plyšové želvy. Nejde o obyčejné hračky, ale o speciální sběratelské kousky, které stojí klidně i 15 tisíc korun.

[chooze:article;value:506422]

​Čtyřnásobné mamince je občas vytýkáno, že by měla udělat místo mladším. Heidi na to má originální odpověď. O šeptandu se postarala před rokem, když se v reklamě pro italskou firmu na spodní prádlo ukázala se svou dcerou Leni spoře oděná. Letos měla reklama pokračování a haterům Heidi vzkázala. “Musím říct, že jsem velmi pyšná na to, že se mnou tuhle kampaň moje dcera vůbec chce dělat a že se před svou mámou nestydí," reagovala modelka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.