Moderní bydlení

Modelka Jitka Boho šokovala: Bolest a slzy. Sdílela video ze svého porodu

[chooze:gallery;value:30240]

Jitka Boho na sociálních sítích sdílela velmi emotivní video. Před dvěma lety se totiž natočila během porodu. "Je zvláštní, jak tak obrovskou bolest žena rychle zapomene, a to na videu je jen začátek. Tyto silné momenty jsem prožívala přesně dva roky zpátky v ten samý čas, bylo kolem 23. hodiny a bolesti sílily," popsala modelka.

Intimní video si prý přehrává hlavně ve chvíli, kdy se cítí na dně. Pomáhá jí totiž uvědomit si, jak silná dovede být. "Jsem tak ráda, že mám tohle vše zaznamenané, včetně samotného porodu," svěřila se Boho.

[chooze:article;value:577316]

"Víte proč? Protože když padám doma 'na hubu' (jako teď) a myslím, že už to nedám a že už prostě nemůžu, kouknu se na tyto záběry a  uvědomím si, jak neskutečně silné my ženy jsme a že zvládneme snad i nemožné," vysvětlila modelka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený J I T K A B O H O (@jitkaboho)

Silné video i tentokrát zabralo a ona těžké chvíle překonala. "Běžím, jsem jako vlčice, já se nedám a nevzdám. Nikdy! A nedělejte to ani vy!" dodala kuráž všem ženám, které zrovna prochází těžkými momenty. Co modelku trápilo, ovšem nevysvětlila.

Jitka Boho zářila v show Tvoje tvář má známý hlas. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.