Modelka Mia Moore prochází změnou pohlaví, plánuje pak i vlastní děti

[chooze:gallery;value:36217]

​"Když se mi chlapi koukají do obličeje, tak nevědí, pak mi kouknou na prsa a napadne je, že ženská nejsem. Hodně lidí si ale myslí, že jsem. Pokud mě tedy nepotkají lidé, co mě znají ze sítí, ti vědí. S narážkami, že jsem chlap, jsem se ještě téměř nesetkala," řekla modelka Mia Moore, která si prochází změnou pohlaví.

Narodila jako Matěj, její krásný obličej ji zavedl na cestu vyhledávané modelky. Z dříve nebinární osoby si po letech a zkušenostech ze zahraničí uvědomila, že se narodila v nesprávném těle. "Od 10 let jsem věděla, že nejsem spokojená s tím, kdo jsem byla. Vždycky jsem věděla, že ta změna jednou přijde. Vyrůstala jsem ale na místě, kde by to nebylo v pohodě. Mamka sama věděla, že už od mých 12 je něco jinak. A já jí na to odpovědět nemohla, sama jsem to v hlavě srovnané neměla," prozradila.

[chooze:article;value:463665]

A jak vůbec změna pohlaví probíhá? "Mám za sebou sexuologii a terapeuty. Teď beru blokátory, abych na hormony lépe reagovala, to potrvá osm měsíců. A pak mě bude čekat operace a celý ten proces trvá dva až tři roky," popsala. Podle jejích slov to ale stojí za to.

Přiznává, že je kvůli své současné situaci lehce zmatená když přijde na randění. "Já si myslím, že pro mě teď, co se týče vztahů, to bude těžké, vlastně nevím, koho přitahuji" uvedla. "Mě ale přitahují muži, teď jsem měla rande a byl to muž z ženy na muže a já to nepoznala. Nechci nikoho urazit, ale já bych to nedala, protože mě přitahují opravdoví muži," řekla.

Občas jí však dokážou muži pořádně zklamat. "Když potkám kluka, řeknu to rovnou. S několika muži jsem v kontaktu. Ale hodně z nich, byť se jim líbím, tak to nepřiznají" prozradila. Přesto se Mia budoucnosti nebojí. A je přesvědčená, že své ženské poslání naplní i jako matka. "Rodinu určitě chci, biologicky mít děti nebudu moct, takže umělé oplodnění nebo adopci," prohlásila.​

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.