Modelka si nechala kvůli příteli prodloužit nohy. Krátce po svatbě se s ní rozvedl

[chooze:gallery;value:31397]

​Za poslední roky si nechala 31letá uznávaná modelka Theresia Fischer nohy prodloužit hned dvakrát. První bolestivou operaci prodělala v roce 2016, další o šest let později. Díky zákrokům "vyrostla" ze 170 na vytoužených 184 centimetrů, informuje německý portál tag24.de.

Až nyní ale žena z Hamburku prozradila pravý a i pro moderátorku pořadu Der Talk šokující důvod, proč se rozhodla povyrůst. Jak se ukázalo, modeling hlavním motivem nebyl.

"Byl tu někdo, na kom jsem byla zcela závislá, a tak jsem řekla, že to udělám. Věděla jsem, že se mi za to dostane uznání a lásky," překvapila mladá žena.

[chooze:article;value:467292]

​Žádné konkrétní jméno modelka neuvedla. Bulvární média ale předpokládají, že mluvila o svém o 28 let starším bývalém manželovi Thomasovi, se kterým dle svých slov prožila "sedm nádherných společných let". Ještě donedávna se spolu pár ukazoval na veřejnosti, po bleskové svatbě ale manželství vydrželo sotva pár měsíců, informuje portál oe24.at.

Právě Thomas tak měl být údajně tím, kdo dával mladé ženě najevo, jak je pro něj nedokonalá. Modelka poslouchala, že delší nohy by jí slušely více, a tak se nechala přesvědčit. Nohy lékaři prodlužovali postupně pomocí teleskopických tyčí. Teď sice mladá žena nemá manžela, ale delší nohy jí zůstanou do konce života.

Česká Barbie Gabriela Jiráčková si ke svému vzhledu pomohla různými zákroky (9/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.