Modelka Vlaďka Erbová se potřetí vdala. Na Řepku si nechá památku

[chooze:gallery;value:36089]

​Vlaďka Erbová se potřetí vdala. V neděli si podle informací deníku Blesk slíbila věrnost a lásku s restauratérem Petrem Hynkem, vedle něhož září štěstím. Poměrně šokující je oficiální příjmení, které si modelka zvolila. Plánuje totiž i po svatbě zůstat Řepková.

Jejím celým jménem bude Vlaďka Hynek Řepková. Jedná se o poněkud podivnou kombinaci příjmení jejího nového manžela a zároveň exmanžela Tomáše Řepky, se kterým se nerozešla v dobrém. Důvodem, proč si je modelka ochotná nechat jeho příjmení, může být jejich společný syn Markus, kterému je 11 let.

[chooze:article;value:553439]

Erbová už má za sebou dvě nevydařená manželství. Poprvé se provdala v roce 2007 za hokejistu Zdeňka Bahenského, se kterým má dceru Viktorii (18), jenže po pouhých čtyřech letech se rozvedli. Podruhé si modelka vzala fotbalistu Tomáše Řepku, se kterým se vše zdálo být růžové. Manželství však skončilo po dvou letech bouřlivým rozvodem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ???ď?? ?????á (@vladka_erbova_)

Za rozpadem vztahu měla stát údajná nevěra ze strany modelky, po níž se strhla bitva mezi manželi. Vše skončilo u soudu, kde byl Řepka odsouzený za zpronevěru luxusního vozu a také za falešné pornoinzeráty útočící právě na Erbovou. Fotbalista si nakonec ve vězení odseděl 226 dní.

Nechci, aby můj život žily i mé děti. Ony si ho nevybraly, říká Erbová (2020):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.