Moderátoka Lutovská o Miss: Zmizela osobitost a přirozenost, jsou jako barbíny

Se soutěžemi krásy má Vítová rozhodně bohatou zkušenost. Za svou modelingovou kariéru jich absolvovala celou řadu v Česku i zahraničí. Současný vývoj v ženské kráse se jí ale nelíbí. "Každá druhá holka na instagramu je modelka. Jsou vyretušované nebo předělané a vypadají úplně stejně," řekla.

"To si myslím, že je úplně špatně. Úplně zmizela taková ta osobitost a přirozenost. Ty holky jsou nádherný, jsou to barbíny, jak od Mattela, určitě úspěšné na těch světových soutěžích, kde se to jako vyhledává, ale pro mě to ztratilo kouzlo," vysvětlila.

[chooze:article;value:556739]

​Mluvila i o své cestě k modelingu. "Vždycky jsem se sebrala, jela do Prahy a vracela jsem se v noci vlakem a naši mě pak nabírali na nádraží třeba ve dvě ráno, a ráno do školy. Bylo to docela hektické," popsala.

A možná i proto se jí nelíbí, když se někdo k úspěchu dostává příliš snadno. "Mně se líbí, když si tu cestičku někdo takhle vyšlape. A o to si víc myslím, že potom, když se dostane na ten vrchol, tak tam fakt už zůstane," uvedla. 

[chooze:article;value:555496]

​"Takoví ti, co tam rychle vystřelí, ať už je to v modelingu, návrhářství, zpravodajství, kdekoliv, tak když je to rychlé, tak to pak zase rychle zhasne. Ale když si to člověk dělá postupně a dlouho a poctivě, tak to pak funguje," dodala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.