Moderátor Hejda si koupil vzácný sporťák. Utratil za něj pořádný balík

Ženy a rychlá auta, to je sen mnoha mužů. Moderátor Hejda není výjimkou. Krásnou ženu už má a teď si k ní pořídil ještě exkluzivní model auta.

"Je to Lamborghini Huracán Tecnica, který se v Čechách asi moc neobjeví, těch vyrobených kusů bylo málo a měl jsem asi velkou kliku, že jsem se k tomu dostal. Je to V10, 5,2 litru, 640 koní, poháněná zadní náprava. Je to takový skoro až závodnický speciál, kterým můžeš ale současně jet do města," popsal.

[chooze:article;value:552604]

​Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Vypadá to, že Míra se řídil stejným heslem. "Já jsem si říkal, že bych někdy takovou placku hrozně chtěl, a když se potom blížila čtyřicítka, tak jsem si říkal, že to bude ono, že je lepší čtyřicítka než sedmdesátka," vysvětlil.

Ačkoli plyn už pořádně sešlápl, limity svého nového lamborghini ještě tak úplně neprověřil. "Maximálka je 325, ale já mám to auto opravdu chviličku, zatím mám málo najeto. Už jsem se párkrát fakt projel, ale zdaleka jsem nebyl na limitech toho auta," řekl.

[chooze:article;value:550571]

​A jak reagovala manželka na nový přírůstek do rodiny? "Zorka ví, že jsem s tím otravoval tak dlouho, že už byla ráda, že jsem si to splnil, že už to poslouchat nebude. Vždy říkám, že Zorka má módu a já mám auta," řekl.

Na jakou částku se vyšplhala cena nového bouráku, moderátor neprozradil, málo to ale nebylo. "Krásný domek to je. Myslím si, že i s hezkým bazénem, že si i zaplaveš," přiblížil, kolik auto stálo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.